Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 169 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas - popis produktu

Luxusná kožená aktovka v krásnej prírodnej hnedej farbe. Značka Greenwood dodáva jedinečné kvalitné doplnky a táto veľká aktovka je jednou z nich. Pracovná celokožená taška na spisy, dokumenty, osobné veci aj notebook, je z prírodnej kože s patinou. Ľahko zaoblenou chlopňu otvoríte pomocou dvoch klipsov, tie sú na remienkoch so sponami. Pod chlopňou sú dve stredné voľné vrecká na veci, ktoré potrebujete mať po ruke. Hlavný priestor je delený na dva fochy vreckom so zipsom a nechýbajú tu ani kapsičky so zipsami na zadnej strane aktovky. Nosiť ju môžete v ruke za celkom pevné plochejšie ucho alebo s popruhom cez plece. ✓ Bonusom je popruh, ktorý má dve vystuženia a pri uchu nájdete guľatú sponu pre spojenie popruhu, takto je možné nosiť aktovku aj ako batoh! ✓ Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Drobné škrabance nie sú chybou kože, časom a používaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Odporúčame impregnovať. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 37 x 30 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: 3 cm Kód tovaru: 191991

Produkt Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas patrí do skupiny produktov Pánske aktovky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaAktovky, Pánske aktovky
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka hnedá - Greenwood Tiffas - ako nakúpiť najvýhodnejšie?