Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 161 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 - popis produktu

Luxusná kožená taška v dizajne aktovky má tmavo hnedú farbu, koža je prírodná, jemne brúsená. Značka Greenwood dodáva kvalitné a jedinečné pracovné doplnky a táto taška je jednou z nich. Klopa do písmena 'V' sa otvára klasickým klipsom, ktorý je prišitý na remienku. Pod chlopňou sú dve stredne veľké vrecká so zipsom. Taška má dve hlavné voľné vrecká, vo vnútri ktorých nájdete miesto na spisy, dokumenty, notebook (max. 35 x 26 cm) aj priehradky na telefón, vizitky či perá. K dispozícii Vám budú aj vrecká so zipsami z vnútornej aj vonkajšej časti zadnej strany. Nosiť ju môžete v ruke za celkom pevné plochejšie ucho alebo s popruhom cez rameno. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Drobné škrabance či odreniny nie sú závadou kože, časom a užívaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Všetky produkty z brúsenej kože je treba impregnovať a mazať, vydržia Vám oveľa dlhšie. Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery : 37 x 29 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: 3 cm Kód tovaru: 191003

Produkt Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Brúsne papiere od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 - parametre produktu

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka tmavo hnedá - Greenwood Dynor 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?