Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney - popis produktu

Luxusná brašna cez plece, vhodná aj ako pracovná aktovka od značky Greenwood. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Veľká, kvalitná, kožená taška sa vám bude hodiť najmä pri pracovných príležitostiach. Ukážte svoj vkus s touto jedinečnou štýlovou bombou! Nosiť ju môžete v ruke za ploché pevnejšie madlo, alebo s polokoženým popruhom cez plece. Chlopňa brašny sa otvára pomocou dvoch klasických kovových klipsov. Pod ňou nájdete tri praktické voľné vrecká, vnútri jedného je aj rozsiahlejší organizér, tu si uložíte telefón, perá, doklady a tiež vizitky či kreditnú kartu. Hlavný priestor sa delí vreckom so zipsom na dve časti. Tu si uložíte dokumenty spisy, osobné veci aj notebook (max. 39,5 x 27 cm). Chýbať vám nebudú vrecká so zipsami z oboch strán zadnej časti tašky. Drobné škrabance nie sú chybou kože, časom a používaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Odporúčame impregnovať. A4: ANP Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 45 x 32 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: 5 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: 191043

Produkt Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney patrí do skupiny produktov Tašky cez plece, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney - parametre produktu

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney - história ceny a dostupnosti

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney - ďalšie zaujímavé produkty

Veľká pánska kožená aktovka svetlohnedá - Greenwood Louney - ako nakúpiť najvýhodnejšie?