Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami - popis produktu

Luxusná dámska aj pánsky pracovná taška cez rameno, od značky Katana . Krásna čierna taška z hovädzej kože. Tašku je možné využiť aj na uloženie menšieho notebooku (rozmery na dotaz). Veľmi žiaduci model ponúka hlavné vrecko na zips a ďalšie dve vrecká na prednej a zadnej strane. Celkovo je taška mäkšia, ale veľmi kvalitná s popruhom z polyesteru s koženými detailmi. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery : 36,5 x 27,5 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 38,5 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná (max. 159 cm), odnímateľný Kód tovaru: 69361

Produkt Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tašky, patrí značke KATANA, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Produkt Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami patrí do skupiny produktov Tašky cez rameno, patrí pod značku KATANA, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami - parametre produktu

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami - história ceny a dostupnosti

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená pracovná taška čierna - Katana Gerami - ako nakúpiť najvýhodnejšie?