Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 48 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena - popis produktu

Pevná elegantná kožená taška cez plece, pre ženy čo majú rady jednoduchosť a kvalitu. Voňavá koža, taliansky dizajn, kvalitné spracovanie od Delami Vera Pelle, jednoducho všetko čo od koženej tašky očakávate. Taška sa zatvára chlopňou na magnetický cvok a ešte na zips. Obsah je teda dokonale chránený. Vnútri menšie bočné vrecká. Praktické vrecko na ukladanie vecí je aj na zadnej strane kabelky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 20 x 24 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: 134 cm, fixná dĺžka Kód tovaru: HAI0130902

Produkt Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena - parametre produktu

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka tmavohnedá - Delami Vera Pelle Meerena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?