Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois - popis produktu

Luxusná kabelka v tmavobéžovej farbe do mesta aj do spoločnosti! Značka Delami zvolila originálny 'lodičkový' dizajn a menšiu veľkosť. Perfektný model na osobné veci, ktoré musíte mať každý deň po ruke. Módna kabelka sa otvára hlavným vreckom na zips, cez ktoré prechádza kožený pás s kovovou karabínou. Vnútri kabelky sú samozrejme priehradky na telefón či drobnosti. Využiť možno aj predlžujúci popruh, ktorý ku kabelke pripnete a tak ju môžete nosiť nielen cez plece, ale aj crossbody. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 26 x 16 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 51 cm, nastaviteľné Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: MF6321

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez plece tmavobéžová - Delami Levellois - ako nakúpiť najvýhodnejšie?