Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette - popis produktu

Štýlová menšia oranžová kabelka od Delami, z pravej kože, ktorú môžete nosiť cez plece aj do kríža vďaka dvom odnímateľným popruhom. Skvele doplní váš jedinečný štýl. Hlavné vrecko, ktoré zabezpečíte zipsom, ponúka menšie priehradky pre vaše drobnosti. Ďalej sú k dispozícii dve uzatvárateľné vrecká z oboch vonkajších strán kabelky. Jednoduchý dizajn je skvele zladený s kovaním striebornej farby. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: Nie Materiál: Pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 28 x 17 x 10 cm Výška ucha: 65 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľný Kód tovaru: MF6358

Produkt Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami Vera Pelle, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette - parametre produktu

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody oranžová - Delami Colette - ako nakúpiť najvýhodnejšie?