Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora - popis produktu

Trendy hnedá dámska kožená crossbody kabelka, od značky Delami je neobvyklého tvaru, ktorý určite zaujme na prvý pohľad. Čierny popruh so zlatým kovaním umožňuje nosiť kabelku cez plece alebo do kríža. Hodí sa na každodenné nosenie, ale pokojne aj do divadla. Hlavný úložný priestor zabezpečíte veľkou chlopňou so zlatým ozdobným zapínaním. Zo zadnej strany kabelky zvonku môžete využiť menšiu priehradku. K dispozícii je aj silnejší odnímateľný popruh z príjemnej textílie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 30 x 21,5 x 7,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 69 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľný Kód tovaru: MF 6429

Produkt Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami Vera Pelle, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora - parametre produktu

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody hnedá - Delami Nora - ako nakúpiť najvýhodnejšie?