Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla - popis produktu

Hnedá, kožená, originálna kabelka cez rameno, od značky Delami Vera Pelle . Módne elegantný kúsok k mestskému dámskemu outfitu, ale aj do spoločnosti. Perfektná väčšia kabelka je z mäkkej vzorovanej kože s pevnejším dnom. Hlavnú časť kabelky otvoríte pomocou zipsu. Vnútorná časť ponúkne vrecko na drobnosti. Kabelku je možné nosiť za ucho aj s popruhom. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.) : 35 x 30 x 13,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 54 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: MF60231

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez rameno hnedá - Delami Filla - ako nakúpiť najvýhodnejšie?