Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska - popis produktu

Elegantný, jednoduchý, tmavo béžový, kožený kúsok cez cez rameno, od značky Delami , pre ženy do mesta aj do práce. Módna dámska kabelka s popruhom a jemne vráskavým dizajnom. Kabelka je mäkká, s hlavným vreckom na zips. Vnútorný priestor sa delí látkovou prepážkou vo forme vrecka so zipsom na dve úložiská. Všetko tak bude prehľadné a na svojom mieste. Samozrejmosťou sú kapsičky na telefón a make-up. Prekvapia Vás boky kabelky, kde sú dizajnové zvislé vrecká so zipsami. Bonusom je strapatý prívesok s kovovou karabínou. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 30 x 26 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 45 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: MF6337

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez rameno tmavo béžová - Delami Fineska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?