Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas - popis produktu

Či už idete do práce, alebo na schôdzku, táto kožená taška vám pristane. Je precízne ušitá. Navonok môžete vidieť ozdobné prešitie a príjemnú sponu, ktorá vytvára zaujímavý kontrast. Po otvorení tu nájdete dostatok miesta na roztriedenie svojich dokumentov. Menšie vrecko na prednej strane je ideálne pre drobnosti, ktoré nechcete hľadať medzi papiermi. Dôležité dokumenty môžete vložiť do uzatvárateľného vrecka. Nájdete tu aj miesto pre perá a drobnosti. K taške patrí aj kožený popruh, aby ste ju mohli nosiť v rukách, alebo na ramene. Kovanie je v mosadznej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 40 x 29 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 22cm Dĺžka popruhu: fixná dĺžka Kód tovaru: HAI182903

Produkt Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené tašky od značky Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske aktovky od značky Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas - parametre produktu

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka čierna - Delami Xevas - ako nakúpiť najvýhodnejšie?