Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel - popis produktu

Pánska látková taška situovaná na výšku, v tmavomodrej farbe. Enrico Benetti prichádza s novinkou, ktorá je ideálna ako batožina na kratšiu cestu, alebo ako pracovná taška. Hlavný priestor sa zatvára na zips a má vystužené dno. Ďalej taška ponúka tri vrecká na zips pre lepšie roztriedenie vecí. Zadná strana tašky má látkový pruh na pripnutie k cestovnému kufru ako príručnú batožinu. Neváhajte a vyskúšajte!   A4: nie Materiál: textílie Kovanie: čierne Rozmery (max.): 31 x 35 x 18 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 35110

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky cez rameno, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel - parametre produktu

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Newfeel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?