Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo - popis produktu

Cestovná šedá látková taška od značky Enrico Benetti , ktorú je možné nosiť v ruke aj cez rameno. Taška je ideálna na cestovanie, ale využijete ju aj ako športovú tašku. Taška je vyrobená z kvalitnej, odolnej textílie, taktiež zipsy tašky sú pevné a spoľahlivé. Hlavné vrecko ponúkne dostatok úložného priestoru s tromi voľnými priehradkami a jednou priehradkou na zips. Z vonkajšej strany má taška vpredu dve vrecká na zips a vzadu jedno voľné vrecko. Uši tašky je možné pripnúť k sebe cvočkom. Odnímateľný popruh je látkový a pevný. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: textil Kovanie: čierne Rozmery : 50 x 31 x 21 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 40 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: 62142

Produkt Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo - parametre produktu

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo - história ceny a dostupnosti

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná taška šedá - Enrico Benetti Proleo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?