Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel - popis produktu

Dámska kabelka cez plece alebo crossbody z sivej brúsenej koženky. Prednú stranu kabelky zdobí jemné šitie a logo značky Enrico Benetti. Hlavné vrecko je rozdelené na dve časti látkovým vreckom. Dno je vystužené a oválne. Popruh môžete nastaviť podľa potreby na pohodlné nosenie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 33 x 29 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 66431

Produkt Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel - parametre produktu

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody taška sivá - Enrico Benetti Leizel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?