Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker - popis produktu

Športová taška cez plece, menšej veľkosti, od značky Enrico Benetti. Neváhajte a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. Tmavomodrú tašku využijete k športovému outfitu, skvele sa bude hodiť na prechádzky a na výlety ako príručná batožinu. Do kabelky sa zmestia osobné veci ako mobil, peňaženka, kľúče a drobnosti ako vreckovky a malá desiata na cestu. Chlopňa je na suchý zips, hlavný priestor sa zatvára zipsom. Vnútri sú dve samostatné priehradky oddelené vreckom na zips. Ďalšie vrecko na zips a menšie priehradky nájdete po stranách. Dve vrecká na zips sú aj z prednej a zadnej strany crossbody. A4: nie Materiál: nylon Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 27 x 20 x 17 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 66831

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker - parametre produktu

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker - história ceny a dostupnosti

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker - ďalšie zaujímavé produkty

Športová taška cez plece tmavomodrá - Enrico Benetti Yorker - ako nakúpiť najvýhodnejšie?