Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 52 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling - popis produktu

Praktická pánska taška od značky Enrico Benetti na každý deň. Stredne veľký model do mesta aj do práce v čiernej farbe. Nosiť ju možno cez plece, crossbody alebo v ruke za jemne vystužené madlo. Popruh tašky je hrubší, látkový. Vreciek je tu naozaj dostatok, celkom päť vonkajších a štyri vnútorné. Väčšina je na zips, tri sú voľné. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 26 x 20 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 156 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: 66620

Produkt Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky cez rameno, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling - parametre produktu

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Douling - ako nakúpiť najvýhodnejšie?