Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck - popis produktu

Praktická pánska taška od značky Enrico Benetti sa bude hodiť všetkým mužom každý deň. Novinka! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní. Obľúbená taška cez plece alebo crossbody má čiernu farbu a červené detaily. Ponúkne Vám vrecko s duálnym zipsom na prednej strane, vrecko na zips na zadnej strane a zároveň je možné tašku, vďaka opasku, pripevniť na madlo kufra. Hlavné vrecko sa otvára aj duálnym zipsom a vo vnútri sú dve vystužené priehradky na tablet a osobné veci. Do tašky je možné si uložiť aj diár veľkosti A5. A4: nie Materiál: textil, nylon Objem: 7 L Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 30,5 x 35 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: max. 160 cm (+- 3 cm) Kód tovaru: 47110

Produkt Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck - parametre produktu

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez plece čierna - Enrico Benetti Beck - ako nakúpiť najvýhodnejšie?