Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra - popis produktu

Ilustračné video Neocube je hračka, ako pre deti (odporúča sa až od 12 rokov), tak pre dospelých. Ide o sadu 216-tich silných magnetických guličiek, z ktorých si môžete zostavovať rozmanité obrazce. Záleží len na vás a na vašej fantázii, koľko ich zvládnete vytvoriť. Vďaka neocube sa bude rozvíjať vaša priestorová predstavivosť, tvorivosť, ale aj jemná motorika. Navyše sú vhodným relaxačným a antistresovým prostriedkom. Neocube je tiež vhodným a originálnym darčekom NeoCube je zloženie oddelených vysokoenergetických magnetov. Táto inovatívna hračka je hádanka, puzzle a moderné puzzle v jednom. Rozvíja kreativitu a logiku. Umožňuje vám vytvoriť neobmedzený počet tvarov a foriem, ako náramky, náhrdelníky a sochy. Počet guličiek: 216 ks Priemer guličiek: 3mm iso00009029 dodávané v kovovej dóze  

Produkt Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra - parametre produktu

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra - história ceny a dostupnosti

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra - ďalšie zaujímavé produkty

Neocube fialové 216 x 3mm v darčekovej krabičke Isotra - ako nakúpiť najvýhodnejšie?