Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne - popis produktu

Neocube je hračka, ako pre deti (odporúča sa až od 12 rokov), tak pre dospelých. Ide o sadu 216 -tich silných magnetických guličiek, z ktorých si môžete zostavovať rozmanité obrazce. Záleží len na vás a na vašej fantázii, koľko ich zvládnete vytvoriť. Vďaka Neocube sa bude rozvíjať vaša priestorová predstavivosť, tvorivosť, ale aj jemná motorika. Navyše sú vhodným relaxačným a antistresovým prostriedkom. Hra s loptičkami precvičuje obe hemisféry mozgu, kreativitu a priestorovú predstavivosť. Neocube je taktiež originálnym darčekom. Sada guličiek je skutočne jedinečný predmet. Je opakovane použiteľná. Pevný materiál použitý na výrobu guličiek zaručuje ich trvanlivosť a ovplyvňuje dĺžku životnosti produktu.Parametre: Počet guličiek: 216 kusov Sada je v estetickej pevnej, okrúhlej dóze s odnímateľným vekom.Priemer: 5mmRozmery balenia (dĺžka / šírka / výška): 7/7/ 4,5 cmHmotnosť: 0,14 kg   Malé hádanky prinášajú zábavu a rozptýlenie, takže si môžete urobiť kreatívnu prestávku a relaxovať. Naša sada obsahuje 216 čiernych magnetických guličiek, ktoré si môžete ľubovoľne usporiadať a vytvárať tvary alebo štruktúry. Máte tisíce spôsobov, ako používať guličky, zatiaľ čo trénujete mozog a rozvíjate svoju vlastnú kreativitu a zvyšujete priestorovú fantáziu. Náš set je ľahký a kompaktný, vyrobený z ušľachtilého kovu. Tvarovaná dóza s farebnými guličkami vo vnútri umiestnená na komode alebo polici vytvára vynikajúci vzhľad. Silné kovové gule vzbudia záujem. V penovom obale sú bezpečne uložené a chránené pred poškodením. Náš produkt je vhodný pre každého bez ohľadu na vek alebo pohlavie. Guličky sú skvelým darčekom a sú vhodné pre mnoho príležitostí. Naše originálne silné magnety vám určite poskytnú veľa potešenia.ISOT00009033

Produkt Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne - parametre produktu

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne - história ceny a dostupnosti

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Magnetické guličky Neocube 216 ks. 5mm - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?