Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501 - popis produktu

Neocube je hračka, ako pre deti (odporúča sa až od 12 rokov), tak pre dospelých. Ide o sadu 216-tich silných magnetických guličiek, z ktorých si môžete zostavovať rozmanité obrazce. Záleží len na vás a na vašej fantázii, koľko ich zvládnete vytvoriť. Vďaka neocube sa bude rozvíjať vaša priestorová predstavivosť, tvorivosť, ale aj jemná motorika. Navyše sú vhodným relaxačným a antistresovým prostriedkom. Neocube je tiež vhodným a originálnym darčekom Počet guličiek: 216ks Priemer guličiek: 5mm       Malé hádanky prinášajú zábavu a rozptýlenie, takže si môžete urobiť kreatívnu prestávku a relaxovať. Naša sada obsahuje 216 rôznych farebných magnetických guličiek, ktoré si môžete ľubovoľne usporiadať a vytvárať tvary alebo štruktúry. Zaručuje to veľa hodín zábavy. Máte tisíce spôsobov, ako používať guličky, zatiaľ čo trénujete mozog a rozvíjate svoju vlastnú kreativitu a zvyšujete priestorovú fantáziu. Náš set je ľahký a kompaktný, ponuka z ušľachtilého kovu. Náš tvarovaný kontajner s farebnými guličkami vo vnútri umiestnený na komode alebo polici vytvára v každom prípade vynikajúci vzhľad. Silné kovové gule vzbudia záujem a každý s vami chce pracovať. V penovom obale sú bezpečne uložené a chránené pred poškodením. Náš produkt je vhodný pre každého bez ohľadu na vek alebo pohlavie. Gule sú skvelým darčekom a sú vhodné pre mnoho príležitostí. Naše originálne silné magnety vám určite poskytnú veľa potešenia na dlhú dobu.

Produkt Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501 patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501 - parametre produktu

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501 - história ceny a dostupnosti

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501 - ďalšie zaujímavé produkty

Magnetické guličky Neocube farebné 216ks, 5mm Isot6501 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?