LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub - popis produktu

Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub Jednoduchá a praktická sada odkladacích stolíkov Latrisha výborne doplní moderné aj klasické interiéry obývacích izieb. Dve rôzne veľkosti stolov je možné čiastočne zasunúť pod seba, čím môžete v prípade potreby ušetriť priestor. Zaujímavou črtou tejto sady je jej okrúhla doska z kvalitného opracovaného dreva v dubovom vzhľade. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej obývačky na vyššiu úroveň. Podstavu stolíka tvorí čierny kovový rám, ktorý bude ideálnym doplnkom do vášho príbytku. Vďaka nadčasovému dizajnu zakomponujete stolíky do rozličných štýlov interiéru. Duo Latrisha jednoducho predbehne všetky vaše očakávania. Rozmer - veľký stolík: 45cm x 40cm x 45cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 35cm x 35cm x 35cm (š x v x h)Materiál: drevený materiál - vzor divý dub, kovMax. nosnosť: 20kgFarba: čierna, prírodná hnedá

Produkt LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub - parametre produktu

Hmotnosť6 kg
Dĺžka45 cm
Šírka45 cm
Výška40 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada okrúhlych odkladacích stolíkov Latrisha vzor divý dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?