LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 85 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň - popis produktu

Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň Jednoduchá a praktická sada odkladacích stolíkov Maille výborne doplní moderné aj klasické interiéry obývacích izieb. Dve rôzne veľkosti stolov je možné čiastočne zasunúť pod seba, čím môžete v prípade potreby ušetriť priestor. Stolíky sú vyrobené z kvalitného opracovaného dreva v elegantnom, čiernom jaseňovom vzhľade a kovu, vďaka čomu sú mimoriadne pevné a stabilné. Dosky stolíkov poskytujú stabilný a bezpečný povrch na odkladanie nápojov, jedla a iných doplnkov. Nadčasová farebná kombinácia harmonicky zapadne do rozličných interiérových štýlov. Obzvlášť harmonicky vynikne s doplnkami z rovnomennej série. Maille jednoducho predbehne všetky vaše očakávania. Rozmer - veľký stolík: 50cm x 45cm x 50cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 40cm x 40cm x 40cm (š x v x h)Materiál: drevený materiál - vzor jaseň, kovHrúbka stolovej dosky: 12mmRozmer nôh: 1,5cm x 1,5cmMax. nosnosť stola: 10kgFarba: čierna

Produkt LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kov, Kovové, MDF, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Kov, Kovové, MDF, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň - parametre produktu

Hmotnosť7 kg
Dĺžka50 cm
Šírka50 cm
Výška45 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálKov, Kovové, MDF
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada odkladacích stolíkov Maille 50 cm čierny jaseň - ako nakúpiť najvýhodnejšie?