LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 157 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica - popis produktu

Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica Jednoduchá a nenáročná sada odkladacích stolíkov Falco úžasne doplní priestor v jedálni alebo obývacej izbe. Svojimi rozmermi sa zmestí aj do menšieho interiéru miestnosti a pritom ponúka množstvo praktických funkcií. Sadu zdobia rôzne stolové dosky z mangového dreva a bridlicovej dyhy, ktoré splývajú s čiernymi kovovými rámami. Dve rôzne veľkosti stolov je možné čiastočne zasunúť pod seba, čím môžete v prípade potreby ušetriť priestor. Stolové dosky sú ideálne na umiestnenie nápojov, časopisov alebo iných doplnkov. Svoje miesto nájde pri sedačke, kresle, ale aj samostatne ako dekorácia. Obohaťte svoju obývačku o štýlovú sadu odkladacích stolíkov Falco. Rozmer - veľký stolík: 40cm x 44cm x 40cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 35cm x 36cm x 35cm (š x v x h)Materiál: drevo mango, bridlicová dyha, kovFarba: prírodná hnedá, antracitová, čierna Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Drevené, Kov, Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Drevené, Kov, Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica - parametre produktu

Hmotnosť12 kg
Dĺžka40 cm
Šírka40 cm
Výška44 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Mango, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kov, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada odkladacích stolíkov Falco mango - bridlica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?