LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango - popis produktu

Sada konferenčných stolíkov Elliana mango Sada konferenčných stolíkov Elliana vytvorí nadčasový doplnok vo vašom interiéri. Odnímateľná stolová doska z masívneho dreva mango pôsobí autenticky, sú na nej viditeľné nerovnosti a zámerne ponechané stopy opracovania. Navyše stolík pod ňou ponúka úložný priestor, ktorý vám pomôže uschovať napríklad časopisy, deku či dekoratívne vankúše. Jeho rám pozostáva z čiernych kovových drôtov, ktoré mu dodávajú ľahkosť a originálny vzhľad. Vďaka remeselnému spracovaniu a krásnej štruktúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a odlišný od ostatných. Zvlášť pekne vynikne v kombinácii s inými kusmi nábytku vyrobeného z mangového dreva alebo bytového textilu z prírodných tkanín. Vychutnajte si príjemné chvíle odpočinku v spoločnosti rodiny a priateľov pri tejto sade Elliana. Rozmer - veľký stolík: 70cm x 39cm x 70cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 57cm x 32cm x 57cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo mango, kovFarba: prírodná hnedá, čierna Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Drevené, Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Drevené, Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango - parametre produktu

Hmotnosť22 kg
Dĺžka70 cm
Šírka70 cm
Výška39 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Mango, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada konferenčných stolíkov Elliana mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?