LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor - popis produktu

Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor: Moderný a flexibilný doplnok do vášho interiéru Hľadáte štýlovú a flexibilnú sadu konferenčných stolíkov, ktorá dodá vašej obývačke moderný vzhľad? Potom je sada Latrisha to pravé pre vás! Sada pozostáva z dvoch stolíkov: Veľký stolík s okrúhlou stolovou doskou vyrobenou z kvalitného opracovaného dreva v mramorovom vzhľade. Malý stolík s oválnou stolovou doskou vyrobenou z bezpečnostného skla. Čierny kovový rám stolíkov im dodáva moderný a elegantný vzhľad. Sada Latrisha je ideálna pre: Obývačky zariadené v modernom, minimalistickom alebo škandinávskom štýle. Menšie priestory, kde je potrebná flexibilita. Využitie ako odkladací priestor na knihy, časopisy, deky alebo iné potreby. Servírovanie občerstvenia pre hostí. Vďaka nadčasovému dizajnu a širokej variabilite nájdu stolíky Latrisha uplatnenie takmer v akejkoľvek miestnosti v domácnosti či kancelárii. Neváhajte a objednajte si sadu konferenčných stolíkov Latrisha už dnes a dodajte svojmu interiéru moderný a štýlový vzhľad! Prečo si vybrať sadu konferenčných stolíkov Latrisha: Moderný a elegantný dizajn Flexibilné a praktické Kvalitné materiály Nadčasová farebná kombinácia Vhodná do rôznych interiérov Objednajte si sadu stolíkov Latrisha a užite si komfort a krásu v jednom! Bonus: Doprava zdarma pri nákupe nad 499 € Záruka 2 roky Objednajte si sadu stolíkov Latrisha a premeňte svoj interiér na oázu pokoja a štýlu! Tipy: Stolíky Latrisha môžete kombinovať s ďalším nábytkom v modernom, minimalistickom alebo škandinávskom štýle. Na stolíky môžete umiestniť vázu s kvetmi, sviečky alebo iné dekorácie, aby ste im dodali osobný nádych. Stolíky Latrisha sú ideálne aj ako odkladacie stolíky v pracovni alebo spálni. Neváhajte a objednajte si sadu konferenčných stolíkov Latrisha už dnes a dodajte svojmu interiéru moderný a štýlový vzhľad! Rozmer - veľký stolík: 72cm x 42cm x 72cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík:

Produkt LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie MDF, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu MDF, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor - parametre produktu

Hmotnosť12 kg
Dĺžka72 cm
Šírka72 cm
Výška42 cm
MateriálMDF
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálMDF
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada konferenčných stolíkov Latrisha vzor čierny mramor - ako nakúpiť najvýhodnejšie?