LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub - popis produktu

Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub: Praktický a štýlový doplnok do vášho interiéru Hľadáte sadu konferenčných stolíkov, ktorá je funkčná, elegantná a zároveň nadčasová? Potom je sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha to pravé pre vás! Jednoduchý a praktický dizajn sady Latrisha sa hodí do rôznych interiérových štýlov. Dve okrúhle dosky z kvalitného opracovaného dreva v dubovom vzhľade a čierne kovové rámy dodávajú stolíkom moderný a elegantný vzhľad. Možnosť zasunúť jeden stolík pod druhý umožňuje ušetriť priestor v prípade potreby. Farebná kombinácia stolíkov pozdvihne dizajn vašej obývačky na novú úroveň. Sada Latrisha je ideálna na servírovanie občerstvenia, umiestnenie lampy alebo odkladanie drobností. Vychutnajte si príjemné chvíle odpočinku v spoločnosti rodiny a priateľov pri tejto štýlovej a praktickej sade. Neváhajte a objednajte si sadu okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha už dnes! Prečo si vybrať sadu okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha: Praktický a funkčný dizajn Nadčasový a elegantný vzhľad Možnosť ušetriť priestor Kvalitné materiály Farebná kombinácia, ktorá pozdvihne dizajn vašej obývačky Ideálna na servírovanie občerstvenia, umiestnenie lampy alebo odkladanie drobností Objednajte si sadu Latrisha a užite si komfort a krásu v jednom! Bonus: Doprava zdarma pri nákupe nad 499 € Možnosť výberu z rôznych veľkostí a materiálov Záruka 2 roky Objednajte si sadu Latrisha a premeňte svoj interiér na oázu pokoja a štýlu! Tipy: Sadu Latrisha môžete kombinovať s ďalšími kusmi nábytku v modernom alebo minimalistickom štýle. Na stolíky môžete umiestniť vázu s kvetmi, sviečky alebo iné dekorácie, aby ste im dodali osobný nádych. Sada Latrisha je ideálna aj ako odkladací stolík v pracovni alebo spálni. Neváhajte a objednajte si sadu okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha už dnes a dodajte svojmu interiéru štýl a funkčnosť! Rozmer - veľký stolík: 80cm x 45cm x 80cm (š x v x h)R

Produkt LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie MDF, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu MDF, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub - parametre produktu

Hmotnosť13 kg
Dĺžka80 cm
Šírka80 cm
Výška45 cm
MateriálMDF
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálMDF
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada okrúhlych konferenčných stolíkov Latrisha vzor divý dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?