LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 205 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor - popis produktu

Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor Sada odkladacích stolíkov Latrisha sa stane estetickým doplnkom každej domácnosti. Dve rôzne veľkosti stolov je možné čiastočne zasunúť pod seba, čím môžete v prípade potreby ušetriť priestor. Zaujímavou črtou tejto sady je jej hranatá doska z bezpečnostného skla v mramorovom vzhľade. Početné biele a sivé prvky mramoru sa navzájom prelínajú ako jemné vlny, výsledkom je vzor, ​​ktorý robí každú sadu originálnou. Podstavu stolíka tvorí zlatý kovový rám. Vďaka nadčasovému dizajnu zakomponujete stolíky Latrisha do rozličných štýlov interiéru. Zútulnite si chvíle strávené doma sadou stolíkov Latrisha. Rozmer - veľký stolík: 40cm x 55cm x 40cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 35cm x 50cm x 35cm (š x v x h)Materiál: bezpečnostné sklo - imitácia mramoru, kovHrúbka stolovej dosky: 5mmRozmer nôh: 2cm x 2cmMax. nosnosť: 50kgFarba: biela, zlatá

Produkt LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kov, Kovové, Sklenené, Sklo, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Kov, Kovové, Sklenené, Sklo, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor - parametre produktu

Hmotnosť11 kg
Dĺžka40 cm
Šírka40 cm
Výška55 cm
MateriálSklenené
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálKov, Kovové, Sklenené, Sklo
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada odkladacích stolíkov Latrisha 40 cm bielo-zlatá - vzor mramor - ako nakúpiť najvýhodnejšie?