LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 145 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango - popis produktu

Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango Sada odkladacích stolíkov Panola vytvorí nadčasový doplnok vo vašom interiéri. Jej telo tvorí exotické mangové drevo so zaujímavou štruktúrou. Surové mangové drevo je známe tým, že má pevnosť, ktorá unesie váhu a odolá opotrebovaniu vplyvom času. Sadu Panola ľahko začleníte do interiéru. Možete z nej mať sedenie, podložku pod nohy či jedinečný odkladací alebo nočný stolík - vašej fantázii sa medze nekladú. Vďaka remeselnému spracovaniu a krásnej štruktúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a odlišný od ostatných. Zvlášť pekne vynikne v kombinácii s inými kusmi nábytku vyrobeného z mangového dreva alebo bytového textilu z prírodných tkanín. Vychutnajte si príjemné chvíle odpočinku v spoločnosti rodiny a priateľov pri tejto sade Panola. Rozmer - veľký stolík: 35cm x 50cm x 35cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 30cm x 45cm x 30cm (š x v x h)Materiál: lakované drevo mangoFarba: prírodná hnedá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Produkt LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango patrí do skupiny produktov Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango - parametre produktu

Hmotnosť14 kg
Dĺžka35 cm
Šírka35 cm
Výška50 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Mango, Sady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada odkladacích stolíkov Panola 35 cm mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?