LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 117 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango - popis produktu

Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango Odkladací stolík Ari spája prírodný vzhľad s moderným vzrušujúcim dizajnom. Jeho tvar navrhnutý v tvare písmena S ponúka tri police, na ktoré môžete umiestniť dekorácie, knihy alebo ďalšie doplnky. Odkladací stolík je možné používať horizontálne alebo vertikálne podľa toho, ako sa rozhodnete. Vyrobený je z masívneho mangového dreva, ktorého prírodný vzhľad podčiarkuje lakovaná úprava. Jej zásluhou vynikne nádherná štruktúra materiálu. Odkladací stolík môžete umiestniť vedľa rozkladacej pohovky ako doplnok ku konferenčnému stolíku alebo v spálni ako nočný stolík. Do priestoru prinesie prírodnú atmosféru, bude vždy neprehliadnuteľným prvkom vášho príbytku. Viete koľko miesta potrebujete na konferenčný stolík? Prečítajte si v našom článku. Rozmer: 45cm x 60cm x 30cm (š x v x h)Poličky: 40cm x 22cm x 30cm (š x v x h)Farba: prírodná hnedáMateriál: masívne lakované mangové drevo Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Jemná nerovnosť povrchu a prehĺbeniny sú typickou črtou výrobku.

Produkt LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Drevené, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango - parametre produktu

Hmotnosť15 kg
Dĺžka45 cm
Šírka30 cm
Výška60 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaKonferenčné stolíky, Mango
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový odkladací stolík Ari S 60 cm Mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?