LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna - popis produktu

Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna Veľmi praktická súprava dvoch konferenčných stolíkov do obývačky v sebe spája jednoduchosť a eleganciu. Dve rôzne veľkosti stolov je možné zasunúť pod seba, čím môžete v prípade potreby ušetriť priestor. Či už budete stolíky používať spolu alebo samostatne, vždy budú výrazným dizajnovým prvkom každej obývačky. Nič vám nebráni používať ich selektívne - jeden použiť ako konferenčný stolík a druhý ako stojan na kvety alebo iné doplnky. Je len na vašej kreativite, ako využijete možnosti tohto nábytku. Isté však je, že v akomkoľvek usporiadaní budú stolíky dokonalé a budú priťahovať pozornosť každého. Rozmer - veľký stolík: 40cm x 46cm x 40cm (š x v x h)Rozmer - malý stolík: 35cm x 41cm x 35cm (š x v x h)Materiál: kovMax. nosnosť 1 stola: 10kgFarba: čierna

Produkt LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna patrí do skupiny produktov Sady stolíkov, patrí značke LuxD, z materiálu Kovové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna - parametre produktu

Hmotnosť6 kg
Dĺžka40 cm
Šírka40 cm
Výška46 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaSady stolíkov
ZnačkaLuxD
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna - história ceny a dostupnosti

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Sada konferenčných stolíkov Damaris 40 cm čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?