LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 329 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá - popis produktu

Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá Príťažlivý dizajn barovej stoličky Queen je výsledkom dekoratívneho prešívania v štýle Chesterfield, ktorý ponúka vysoký komfort sedenia. Malé podrúčky vystupujúce z operadla zaisťujú príjemný zážitok zo sedenia. Špeciálna kovová rukoväť v tvare hlavy leva umiestnená z vonkajšej strany operadla uľahčuje manipuláciu so stoličkou. Nohy barovej stoličky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v striebornom odtieni, sú stabilné aj na mäkších povrchoch. Stolička je vďaka prevedeniu univerzálne použiteľná, ľahko ju skombinujete s nábytkom klasického i moderného štýlu. Mimoriadne harmonický koncept vytvoríte kombináciou s doplnkami z rovnakej série. Štýlová barová stolička Queen ozdobí domáci bar i štýlovo zariadenú kaviareň. Rozmer: 51cm x 116cm x 60cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 50cm x 74cm x 45cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), oceľMax. nosnosť: 110kgFarba: sivá, strieborná

Produkt LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá patrí do skupiny produktov Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie látka, Oceľ, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá - parametre produktu

Hmotnosť15 kg
Dĺžka51 cm
Šírka60 cm
Výška116 cm
MateriálLátka
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky
ZnačkaLuxD
Materiállátka, Oceľ
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?