LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 145 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat - popis produktu

Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat Dizajnová barová stolička Garold bude skvelým spoločníkom pri rýchlej rannej káve či večernom drinku pri bare. Harmonická kombinácia zamatového poťahu v hnedom odtieni s čiernymi nohami pôsobí vzrušujúcim dojmom. Celkový trendy vzhľad je doplnený ozdobným prešívaním Chesterfield, ktoré je vedené po vnútornej strane chrbtovej opierky. Kovový rám je vybavený opierkou nôh, ktorá zvyšuje komfort stoličky. Nadčasový dizajn barovej stoličky Garold sa dá ľahko integrovať do akéhokoľvek prostredia, ozdobí domáci bar i štýlovo zariadenú kaviareň. Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 51cm x 107cm x 54cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 37cm x 75cm x 38cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), kovMax. nosnosť: 120kgFarba: čierna, hnedá

Tento produkt sa nachádza v kategórii Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kov, Kovové, látka, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat - parametre produktu

Hmotnosť7 kg
Dĺžka51 cm
Šírka54 cm
Výška107 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová stolička Garold hnedý zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?