LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat #7803487

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat #7803487

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat #7803487

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat - popis produktu

Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat: Elegantný doplnok pre moderný interiér Hľadáte štýlový a pohodlný kúsok do vašej jedálne alebo kuchyne? Barová stolička Natasha je dokonalým riešením, ktoré skrášli váš domov a dodá mu luxusný nádych. Vysokokvalitný zamatový poťah s prešívaním a čierne kovové nohy vytvárajú nádherný kontrast a moderný vzhľad. Stolička je maximálne pohodlná vďaka mäkkému sedadlu a opierke nôh. Natasha sa hodí k širokej škále nábytku a doplnkov a stane sa dominantou vášho interiéru. Vlastnosti: Elegantný a moderný dizajn Vysokokvalitný zamatový poťah s prešívaním Čierne kovové nohy Pohodlné sedadlo a opierka nôh Ľahko sa kombinuje s ostatným nábytkom Dodá vášmu interiéru luxusný nádych Natasha je ideálna voľba pre tých, ktorí chcú do svojho domova priniesť štýl a pohodlie. Objednajte si ju už dnes a dodajte vášmu interiéru ten správny šmrnc! Stolička sa predáva ako set 2ks, cena je za 1ks. Rozmer: 58cm x 105cm x 53cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 44cm x 48cm x 44cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), kovMax. nosnosť: cca 120kgFarba: zelená, čierna

Produkt LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat #7803487 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie látka, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka58 cm
Šírka53 cm
Výška105 cm
MateriálLátka
Farba
KategóriaZelenina, Stoličky, Barové stoličky
ZnačkaLuxD
Materiállátka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha zelený zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?