LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat - popis produktu

Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat: Oživte svoj interiér a doprajte si komfort a eleganciu Hľadáte jedinečný kúsok, ktorý vášmu interiéru dodá šmrnc a zároveň vám poskytne maximálne pohodlie? Barová stolička Natasha je dokonalým riešením pre tých, ktorí chcú do svojho domova priniesť štýl a originalitu. Nadčasový dizajn s vysokokvalitným zamatovým poťahom a čiernymi kovovými nohami sa stane dominantou vášho interiéru. Výrazné prešívanie a pôsobivé farebné prevedenie dodávajú stoličke luxusný nádych. Natasha sa perfektne hodí do barového kúta a oživí aj to najmenšie miesto. Vďaka pohodlnému sedadlu a opierke nôh si na nej vychutnáte chvíle relaxu a príjemné posedenie s priateľmi. Stolička Natasha je: Štýlová a originálna Maximálne pohodlná Ľahko kombinovateľná s iným nábytkom Dostupná v rôznych farebných prevedeniach Vyrobená z kvalitných materiálov Neváhajte a objednajte si barovú stoličku Natasha už dnes! Dodajte vášmu interiéru nový rozmer a doprajte si komfort a eleganciu v jednom. Bonus: Využite našu akciovú ponuku a získajte barovú stoličku Natasha za zvýhodnenú cenu! Objednajte si teraz a oživte svoj interiér s Natashou! Stolička sa predáva ako set 2ks, cena je za 1ks. Rozmer: 58cm x 105cm x 53cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 44cm x 48cm x 44cm (š x v x h)Materiál: zamat (100% polyester), kovMax. nosnosť: cca 120kgFarba: sivá, čierna

Tento produkt sa nachádza v kategórii Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie látka, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka58 cm
Šírka53 cm
Výška105 cm
MateriálLátka
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky
ZnačkaLuxD
Materiállátka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová stolička Natasha sivý zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?