LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat - popis produktu

Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat Jednoduché tvary a univerzálne využitie? Čo tak doplnok v podobe otočnej barovej stoličky? Vallerina je jedinečná barová stolička s krásnym netuctovým dizajnom. Je moderná a pohodlná. Vie byť riešením pre dotvorenie a oživenie aj toho najmenšieho miesta v interiéri. Sedadlo pokrýva vysokokvalitný zamatový poťah s výrazným ozdobným prešívaním. Čierne kovové nohy k nemu vytvárajú nádherný kontrast. Posaďte sa a vyložte si nohy na opierku, sedieť sa vám bude maximálne pohodlne. Mimoriadne harmonický koncept vytvoríte kombináciou s doplnkami z rovnomennej série. Krásne zaujme miesto u vás doma pri bare, ale vie sa ukázať aj pri barových pultoch v reštaurácii alebo bare. Vyberte si ju, Vallerina bude tou pravou pre váš domov. Stoličky sa predávajú ako set 2ks, cena je za 1ks. Rozmer: 62cm x 106cm x 59cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 42cm x 75cm x 42cm (š x v x h)Výška operadla: 37cmMateriál: zamat (95% polyester, 5% nylon), kovMax. nosnosť: 120kgFarba: čierna, sivá

Produkt LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat je možné nájsť medzi produktmi v skupine Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kovové, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka62 cm
Šírka59 cm
Výška106 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová otočná stolička Vallerina sivý zamat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?