LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe #1444213

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe #1444213

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe #1444213

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 92 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe - popis produktu

Dizajnová barová stolička Alba taupe Dizajnová barová stolička Alba v taupe prevedení v sebe kombinuje pôsobivý dizajn a pohodlné sedenie. Vytvára v sebe pútavý kontrast medzi čiernym rámom a taupe pohodlným sedadlom. So svojím organicky tvarovaným sedadlom sa dokonale prispôsobí vášmu telu. Práve to je zárukou, že na nej zvládnete aj dlhé hodiny sedenia. Kovový rám je vybavený opierkou nôh, ktorá zvyšuje komfort stoličky. Touto dizajnovou a pohodlnou barovou stoličkou prinesiete nový nádych vášmu domovu. Štýlová barová stolička Alba ozdobí domáci bar i štýlovo zariadenú kaviareň. Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 45cm x 100cm x 50cm (š x v x h)Materiál: mikrovlákno (100% polyester), kovVýška sedadla: 70cmMax. nosnosť: 120kgFarba: taupe, čierna

Tento produkt sa nachádza v kategórii Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Kov, Kovové, látka, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe - parametre produktu

Hmotnosť8 kg
Dĺžka45 cm
Šírka50 cm
Výška100 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová stolička Alba taupe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?