LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 185 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová - popis produktu

Dizajnová barová stolička Queen béžová Príťažlivý dizajn barovej stoličky Queen je výsledkom dekoratívneho prešívania v štýle Chesterfield na vnútornej strane operadla, ktorý ponúka vysoký komfort sedenia. Ergonomicky tvarované sedadlo tvorí príjemnú oporu pre chrbát a ponúka pohodlné posedenie. Béžový poťah pôsobí honosným dojmom. Čierne drevené nohy zaisťujú bezpečnosť na akomkoľvek povrchu. S praktickou opierkou na nohy bude sedenie príjemnejšie. Stolička je vďaka prevedeniu univerzálne použiteľná, ľahko ju skombinujete s nábytkom klasického i moderného štýlu. Mimoriadne harmonický koncept vytvoríte kombináciou s doplnkami z rovnakej série. Štýlová barová stolička Queen ozdobí domáci bar i štýlovo zariadenú kaviareň. Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 51cm x 116cm x 60cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 50cm x 74cm x 45cm (š x v x h)Materiál: štruktúrovaná tkanina (100% polyester), masívne drevoMax. nosnosť: 110kgFarba: béžová, čierna

Produkt LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Barové stoličky, patrí pod značku LuxD, materiálové zloženie Drevené, látka, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka LuxD, materiálové prevedenie je Drevené, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová - parametre produktu

Hmotnosť23 kg
Dĺžka51 cm
Šírka60 cm
Výška116 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky, Drevené stoličky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, látka
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnová barová stolička Queen béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?