LEGO The Hobbit

LEGO The Hobbit

LEGO The Hobbit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LEGO The Hobbit - popis produktu

Hra na PC LEGO The Hobbit:Nášup LEGO hier pokračuje plným prúdom. Ostrieľaní vývojári z TT Games majú v posledných rokoch na svedomí celú radu titulov vrátane spracovania tolkienovské klasiky - Pán prsteňov. Práve licencie na slávnu ságu dávala tušiť, že sa skôr alebo neskôr dostane aj na samotné dobrodružstvo s originálnym názvom The Hobbit.vypnutéNášup LEGO hier pokračuje plným prúdom. Ostrieľaní vývojári z TT Games majú v posledných rokoch na svedomí celý rad titulov vrátane spracovania tolkienovskej klasiky – Pán prsteňov. Práve licencia na slávnu ságu dávala tušiť, že sa skôr alebo neskôr dostane aj na samotné dobrodružstvo s originálnym názvom The Hobbit.Kľúčové vlastnostiPreskúmajte Stredozem a navštívte lokality známe z filmovHľadajte poklady, dolujte drahokamy, zbierajte predmety po nepriateľoch a vytvárajte mocné magické artefaktyHrajte za svoju obľúbenú postavu z hobitích filmov, vrátane Bilba, Gandalfa a všetkých trpaslíkovPredmety môžete zbierať, ale v kováčskej dielni tiež kombinovať alebo ukovať z mithrilu kúsky úplne novéNaučte sa ovládnuť moc PrsteňaOsudy známych hrdinovZ blízka tak zažijete osudy Bilba, čarodejníka Gandalfa a celej skupiny trpaslíkov pod vedením Thorina Pavézu. Navštívite dobre známe lokácie z filmových trhákov Neočakávaná cesta aj Šmakova dračia púšť. Stretnete Gluma a len tak mimochodom nájdete predmet, ktorého sila z vás urobí vyvoleného hrdinu budúcich okamihov.Zábavná situácia aj vypäté okamihyMôžete sa tešiť na veľa zábavných situácií, vypätých okamihov a krásne spracovaných lokácií tajomnej Stredozeme. Hrateľnosť rastie každým okamihom a musíte dômyselne využívať všetkých vašich bojom nabitých skúseností. Nechýba ani dostatok skákacích pasáží, v ktorých rozhoduje správne načasovanie a dobrý postreh. Hor sa za dobrodružstvom do kostičkového raja!

Produkt LEGO The Hobbit patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky Warner Bros Interactive 2015, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke Warner Bros Interactive 2015, v ponuke predajcu Alza.sk.

LEGO The Hobbit - parametre produktu

LEGO The Hobbit - história ceny a dostupnosti

LEGO The Hobbit - ďalšie zaujímavé produkty

LEGO The Hobbit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?