Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - popis produktu

Herný doplnok Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL: 68% LEGO Hobit je skvelá hra, ktorá baví. Zaujímavý príbeh, atmosféra filmu a veľký svet koexistujúci so starými riešeniami hry a známymi problémami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! The Battle Pack DLCV Stredozemi, kde všade číha nebezpečenstvo, iste oceníte tento bojový balíček. The Battle Pack obsahuje najrôznejšie zbrane a predmety, ako napríklad brnenie z Mithrilu.Na hranie je potrebné vlastniť plnú hru LEGO Hobbit. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10ProcesorAMD alebo Intel Quad Core pracujúci na 4 * 2600 MHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 480/ATI Radeon HD 5850DirectX11RAM4 GBHDD10 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows XP SP3/Windows Vista/7/8ProcesorAMD Athlon 64 X2 EE 3800+ (2 * 2 000 Mhz)GrafikaNVIDIA GeForce 7600 GS or ATI Radeon X1950 ProDirectX10RAM2 GBHDD10 GB Ste na túto hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky

Tento produkt sa nachádza v kategórii PC hry, je v ponuke značky WARNER BROS, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hry na PC, patrí značke WARNER BROS, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Herné konzoly, patrí značke WARNER BROS, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - parametre produktu

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Lego Hobbit – The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?