KENZO Jungle L´Elephant EdP

KENZO Jungle L´Elephant EdP

KENZO Jungle L´Elephant EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KENZO Jungle L´Elephant EdP - popis produktu

Parfumovaná voda KENZO Jungle L´Elephant EdP:Máte záujem o parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? KENZO Jungle L´Elephant EdP ponúka osobitú vôňu vhodnú pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorá stojí za intenzívnym, výnimočným a predovšetkým hrejivým výsledkom. Dôležitou súčasťou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa korenia, ktorú sprevádza aróma ružového korenia, škorice či koriandra. Táto parfumovaná voda príde vhod predovšetkým pri špeciálnych udalostiach a počas zimného obdobia. KENZO Jungle L´Elephant EdP je pôvodom z Francúzska. Základné funkcie parfumovanej vody KENZO Jungle L´Elephant EdP Parfumovaná voda perfektná pre ženy Hlavnú vôňu tvorí orientálna Vedľajšia vôňa KENZO Jungle L´Elephant EdP: korenená Originálne je táto parfumovaná voda z Francúzska

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Kenzo, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt KENZO Jungle L´Elephant EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Kenzo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Kenzo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

KENZO Jungle L´Elephant EdP - parametre produktu

KENZO Jungle L´Elephant EdP - história ceny a dostupnosti

KENZO Jungle L´Elephant EdP - ďalšie zaujímavé produkty

KENZO Jungle L´Elephant EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?