HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) #72176

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) #72176

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) #72176

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 55,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks):Radi by ste našli také plienkové nohavičky, v ktorých sa bude vaše dieťa cítiť dobre? Potom sa vám môžu hodiť plienkové nohavičky HUGGIES. Vyznačujú sa navyše mimoriadnou priedušnosťou, takže vášmu dieťatku nebude príliš teplo. Na bielenie plienok nebol použitý chlór, takže vášmu bábätku nespôsobia žiadne nepríjemnosti. Nie sú parfumované, takže nedráždia pokožku. Ak vaše dieťatko trápi problematické postavenie bedier, potom budú tieto nohavičky správnou voľbou. Zaistia, aby zostali v správnej polohe. Plienky sa dajú ľahko navliecť, sú totiž opatrené elastickým pásom. S patentkami možno upravovať veľkosť nohavičiek. V balení nájdete celkovo 102 ks Huggies Extra Care. Veľkosť nohavičiek je 5. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú vhodné pre deti od 12 do 17 kg. Podstatné funkcie plienkových nohavičiek HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia Tento typ plienok je mimoriadne priedušný Plienky nebielené chlórom Neparfumované plienky nedráždia citlivú pokožku dieťatka Udržujú bedrá vášho dieťatka v správnom postavení Jemný elastický pás na jednoduché obliekanie Zapínajú sa pomocou patentiek Plienkové nohavičky Huggies Extra Care vo veľkosti 5 Odporúčané pre deti od 12 do 17 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si obľúbite vy aj vaše dieťatko

Produkt HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) #72176 patrí do skupiny produktov Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES.

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) - parametre produktu

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 5 (102 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?