HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) #9123857

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) #9123857

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) #9123857

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks):Máte záujem o kúpu plienkových nohavičiek, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia? Potom iste nájdete využitie pre plienkové nohavičky HUGGIES. Tieto nohavičkové plienky obsahujú absorpčné kanáliky, ktoré sa postarajú o dokonalé vstrebanie všetkej nepríjemnej vlhkosti. Podľa indikátora zreteľne spoznáte, keď nastane ten pravý čas nohavičky vymeniť. Plienky bez problému vášmu dieťatku navlečiete, a to zásluhou elastického pásu. V balení nájdete 90 ks Huggies Extra Care. Tieto plienkové nohavičky majú veľkosť 6. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú určené deťom od 15 do 25 kg. Podstatné parametre plienkových nohavičiek HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES ochránia vaše dieťatko pred „nehodou“ Absorpčné kanáliky dokonale vstrebú vlhkosť Praktický indikátor vlhkosti Jemný elastický pás na jednoduché obliekanie Stačí ich len natiahnuť Plienkové nohavičky Huggies Extra Care vo veľkosti 6 Odporúčané pre deti od 15 do 25 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si obľúbite vy aj vaše dieťatko

Produkt HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) #9123857 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) - parametre produktu

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (90 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?