HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) #71976

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) #71976

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) #71976

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks):Radi by ste našli také plienkové nohavičky, v ktorých sa bude vaše dieťa cítiť pohodlne? Potom iste nájdete využitie pre plienkové nohavičky HUGGIES. Tieto nohavičkové plienky obsahujú absorpčné mikroperly, ktoré zvládnu vstrebať všetku vlhkosť. Ponúkajú výnimočnú priedušnosť, takže nemusíte mať obavy, že sa vaše dieťa zaparí. Tieto plienky nie sú bielené chlórom, takže nemôžu mať negatívny vplyv na zdravie vašej ratolesti. Sú upravené tak, aby znižovali možnosť vzniku zaparenín. Plienky bez problému vášmu dieťatku navlečiete, a to zásluhou elastického pásu. Patentky slúžia na upravenie veľkosti nohavičiek. V balení nájdete celkovo 108 ks. Veľkosť plienkových nohavičiek je 4. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú vhodné pre deti od 9 do 14 kg. Dôležité funkcie plienkových nohavičiek HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES, v ktorých sa bude vaše dieťa cítiť pohodlne Absorpčné mikroperly na vstrebanie vlhkosti Plienkové nohavičky pre deti sú extra priedušné Plienky sa vyznačujú zdravotnou bezproblémovosťou Špeciálne uspôsobené, aby predchádzali vzniku zaparenín Jemný elastický pás na jednoduché obliekanie Zapínanie na patentky Nohavičky vo veľkosti 4 Navrhnuté pre deti od 9 do 14 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si obľúbite vy aj vaše dieťatko

Produkt HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) #71976 patrí do skupiny produktov Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) - parametre produktu

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Pants veľ. 4 (108 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?