HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) #7308717

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) #7308717

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) #7308717

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks):Ak hľadáte alternatívu k štandardným jednorazovým plienkam, plienkové nohavičky Huggies Pants Jumbo pre vás budú určite skvelou voľbou. Nohavičky majú Dry Touch vrstvu, ktorá počas niekoľkých sekúnd pohltí všetku vlhkosť a udrží pokožku suchú počas dňa aj v noci. Vďaka pružnému mäkkému pásu a elastickým manžetkám okolo nožičiek vždy skvele padnú po celom obvode a zaistia ochranu proti pretečeniu bez otlačenia a obmedzovania v pohybe. Vďaka mäkkým materiálom s mikropórmi, ktoré odvádzajú vlhkosť, zostane pokožka vždy v suchu a bude môcť dýchať. Či sú nohavičky mokré, zistíte veľmi ľahko – indikátor vlhkosti zmení farbu. Obliekajú sa ako naozajstná spodná bielizeň a pri vyzliekaní ich jednoducho roztrhnete po bokoch. Prebaľovanie tak bude úplne jednoduché, praktické a rýchle. Balenie vo veľkosti č. 6 je určené pre deti s hmotnosťou od 15 do 25 kg a obsahuje 30 kusov plienkových nohavičiek.Kľúčové vlastnosti plienkových nohavičiek Huggies Pants Jumbo 6 (30 ks)Plienkové nohavičky značky HuggiesVhodné ako alternatíva ku klasickým jednorazovým plienkamDry Touch vrstva pohltí vlhkosť a udržuje pokožku v suchuPružný mäkký pás a elastické manžety okolo nožičiekOchrana proti pretečeniu bez otlačenia a obmedzenia v pohybeIndikátor vlhkostiNohavičky Huggies sa obliekajú ako spodná bielizeňPri vyzliekaní sa roztrhnú na bokochJednoduchá likvidáciaVeľkosť:6Vhodné pre deti:15 – 25 kgObsah balenia:30 ks 

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) #7308717 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jednorázové plienky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) - parametre produktu

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Pants Jumbo veľ. 6 (2× 30 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?