HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) #33860

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) #33860

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) #33860

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 53,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks):Hľadáte spoľahlivé plienkové nohavičky, v ktorých sa bude vaše dieťa cítiť pohodlne? Potom sú pre vás ideálne plienkové nohavičky HUGGIES. Tieto nohavičkové plienky obsahujú absorpčné mikroperly, ktoré zvládnu vstrebať všetku vlhkosť. Vynikajú okrem iného aj mimoriadnou priedušnosťou, a tak sa v nich dieťa nebude nepríjemne potiť. Plienkové nohavičky pre deti nie sú bielené chlórom, takže neohrozia zdravie vášho bábätka. Sú špeciálne vytvorené tak, aby nedošlo k vzniku zaparenín. Plienky sa dajú ľahko navliecť, disponujú totiž elastickým pásom. S patentkami si nastavíte veľkosť podľa potreby. Balenie dáva k dispozícii 144 ks. Nohavičky sú vyrobené vo veľkosti 4. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú vhodné pre deti od 9 do 14 kg. Rozhodujúce vlastnosti plienkových nohavičiek HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES, ktoré doprajú vášmu dieťaťu pocit pohodlia Absorpčné mikroperly dokonale vstrebú vlhkosť Plienky sú extra priedušné Tieto plienky neboli bielené chlórom Predchádzajú vzniku zaparenín Jemný elastický pás sa postará o jednoduché obliekanie Zapínajú sa pomocou patentiek Veľkosť nohavičiek: 4 Odporúčané pre deti od 9 do 14 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si obľúbite vy aj vaše bábätko

Produkt HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) #33860 patrí do skupiny produktov Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) - parametre produktu

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Pants veľ. 4 (144 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?