HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) #9123978

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) #9123978

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) #9123978

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks):Máte záujem o kúpu plienkových nohavičiek, v ktorých sa bude vaše dieťa cítiť dobre? Potom sú pre vás vhodnou voľbou plienkové nohavičky HUGGIES. Tieto nohavičkové plienky obsahujú absorpčné kanáliky, ktoré dokážu perfektne vsiaknuť vlhkosť. Zásluhou indikátora nebudete mať problém spoznať, keď bude potrebné nohavičky vymeniť. Plienky jednoducho navlečiete, pretože majú elastický pás. V balení nájdete celkovo 60 ks Huggies Extra Care. Nohavičky majú veľkosť 6. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú vhodné pre deti od 15 do 25 kg. Najdôležitejšie funkcie plienkových nohavičiek HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES, ktoré vášmu dieťatku dodajú pocit pohodlia Absorpčné kanáliky sa postarajú o vstrebanie vlhkosti Indikátor vlhkosti napovie, kedy je vhodné nohavičky vymeniť Jemný elastický pás sa postará o jednoduché obliekanie Stačí ich len natiahnuť Plienkové nohavičky Huggies Extra Care vo veľkosti 6 Navrhnuté pre deti s hmotnosťou od 15 do 25 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si spolu s vaším dieťatkom zamilujete

Produkt HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) #9123978 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) - parametre produktu

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Extra Care Pants veľ. 6 (60 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?