HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) #71981

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) #71981

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) #71981

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks):Plánujete kúpu plienkových nohavičiek, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia? Potom sú pre vás ideálne plienkové nohavičky HUGGIES. Tieto nohavičkové plienky obsahujú absorpčné mikroperly, ktoré zvládnu vstrebať všetku vlhkosť. Tento typ vykazuje mimoriadnu priedušnosť, takže nemusíte mať obavy, že sa dieťa zaparí. V prípade týchto plienok nedošlo k bieleniu chlórom, takže nie sú hrozbou pre zdravie vašej ratolesti. Sú navrhnuté tak, aby ich vplyvom nevznikali zapareniny. Plienky sa ľahko navliekajú, tvorí ich totiž elastický pás. Patentky umožňujú úpravu veľkosti nohavičiek. V balení nájdete 68 ks. Veľkosť týchto plienkových nohavičiek zodpovedá 5. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú vhodné pre deti od 12 do 17 kg. Významné parametre plienkových nohavičiek HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES, ktoré vášmu dieťatku zaistia maximálne pohodlie Absorpčné mikroperly na vstrebanie vlhkosti Detské plienkové nohavičky majú vynikajúcu priedušnosť Tieto plienky neboli bielené chlórom Prispôsobené tak, aby predchádzali vzniku zaparenín Elastický pás zaručí jednoduché obliekanie Zapínajú sa pomocou patentiek Nohavičky s veľkosťou 5 Vhodné od 12 do 17 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si obľúbite vy aj vaše dieťatko

Produkt HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) #71981 patrí do skupiny produktov Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES, v ponuke predajcu Alza.sk.

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) - parametre produktu

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Pants veľkosť 5 (68 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?