HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) #72178

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) #72178

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) #72178

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) - popis produktu

Plienkové nohavičky HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks):Zvažujete kúpu takých plienkových nohavičiek, v ktorých sa bude vaše dieťa cítiť pohodlne? Potom sú pre vás vhodnou voľbou plienkové nohavičky HUGGIES. Navyše disponujú mimoriadnou priedušnosťou, takže dieťatku nebude nepríjemne horúco. Plienky nie sú bielené chlórom, takže neohrozia zdravie vášho bábätka. Plienkové nohavičky sa navyše zaobišli bez parfumovania, takže sa nemusíte obávať vyrážky. Ak vaše dieťatko trápia problematické bedrá, presne tieto nohavičky sú preňho vhodné. Postarajú sa totiž o ich správne držanie. Plienky zvládnete bez problémov obliecť, majú totiž elastický pás. Vďaka patentkám je možné upraviť veľkosť nohavičiek podľa potreby. Balenie dáva k dispozícii 15 ks Huggies Elite Soft. Veľkosť týchto plienkových nohavičiek zodpovedá 4. Tieto plienkové nohavičky HUGGIES sú vhodné pre deti od 9 do 14 kg. Zásadné prednosti plienkových nohavičiek HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) Plienkové nohavičky HUGGIES ochránia vaše dieťatko pred „nehodou“ Plienky sú výnimočne priedušné Plienky sa vyznačujú zdravotnou bezproblémovosťou Plienky bez parfumovania Udržujú bedrá bábätka v správnom postavení Jemný elastický pás na jednoduché obliekanie Zapínajú sa pomocou patentiek Plienkové nohavičky Huggies Elite Soft vo veľkosti 4 Vhodné od 9 do 14 kg Nohavičkové plienky HUGGIES si zamilujete vy aj vaše bábätko

Produkt HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) #72178 patrí do skupiny produktov Plienkové nohavičky, je v ponuke značky HUGGIES.

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) - parametre produktu

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) - história ceny a dostupnosti

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

HUGGIES Extra Care Pants veľkosť 4 (152 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?