Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm - popis produktu

Dizajn Gabriele a Oscar Burattiovci: stolová LED lampa EquatoreDvaja architekti Gabriele a Oscar Burattiovci okrem dohľadu nad veľkými stavebnými projektmi navrhujú aj nábytok a bytové zariadenie, napríklad svietidlá. Séria lámp Equatore je ich návrh, ktorý vytvorili pre výrobcu značky Fontana Arte. Názov Equatore má symbolicky vyjadrovať umiestnenie svetelného zdroja tejto stolovej lampy, ktorá na prvý pohľad pôsobí veľmi klasicky. Svetelný zdroj nie je umiestnený vo vnútri tienidla, ako je to v prípade väčšiny stolových lámp, ale uzatvára tienidlo v spodnej časti. Ak by polguľovité tienidlo bolo zemeguľou, osvetlený disk by bol približne v rovníkovej výške. Keďže tento LED disk vyžaruje svetlo smerom nahor aj nadol, na prvý pohľad nie je viditeľné, že pre tento model svietidla bol zvolený netradičný typ osvetlenia. Aby bolo možné vyhovieť osobným potrebám na rôzny jas, stolná lampa Equatore je vybavená stmievačom, ktorý umožňuje individuálnu reguláciu jasu.

Produkt Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Fontana Arte, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Fontana Arte, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Fontana Arte, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm - parametre produktu

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm - história ceny a dostupnosti

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Fontana Arte Equatore – stolná LED lampa, 60 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?