TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná - popis produktu

Osvetlenie ako fúzia purizmu a kreativity – stolná lampa LED LIGHTWORM Stolná lampa LED navrhnutá Walterom Schnepelom, jedným z najaktívnejších dizajnérov spoločnosti TECNOLUMEN, je zmesou funkčného charakteru – vyjadreného viditeľnou žiarovkou a flexibilnou kovovou hadicou – a kreativitou. Na vždy čiernu objímku sa pripája taktiež čierna alebo poniklovaná kovová hadica. Spoločnosť TECNOLUMEN – program so srdcom Spoločnosť TECNOLUMEN je založená výlučne na štýle Bauhaus: Stolná lampa Wagenfeld bola v roku 1979 ich prvým produktom. Okrem modelov Wilhelma Wagenfelda integruje spoločnosť TECNOLUMEN do svojho programu aj ďalšie klasiky dizajnu vysokej školy Bauhaus, od Marianne Brandtovej až po návrhy ďalších dizajnérov, ako je Walter Schnepel. Aj štýl Art Déco a De Stijl tvoria program výrobcu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná - parametre produktu

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná - história ceny a dostupnosti

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná - ďalšie zaujímavé produkty

TECNOLUMEN Stolná lampa Lightworm, poniklovaná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?